MMS

22.04.2014 12:24

MMS eller MMR står för Multimodal smärtbehandling/rehabilitering. Smärta är ofta något som följer i spåren av en stress/utmattningssituation men bara få erbjuds denna behandling och det kan se olika ut i vårt avlånga land.

Idag har jag varit på sista besöker hos min naprapat/osteopat och det var vemodigt men jag är otroligt tacksam att jag fått chansen till denna behandling som stärkt mig, rättat till obalsnser i nervsystemet så organan i min kropp kan arbeta optimalt. Binjurara och sköldkörtel är två organ som ofta blir drabbade efter långvarig stress.

Nu har inte smärtan varit mitt stora problem men en flexibel psykolog tyckte det kuna vara värt att testa men att jag kunde avstå vissa bitar i programmet. Vanligen ingår psykologbesök, kontakt med Naprapat/sjukgymnast och rörelseträning samt samtal/föreläsningar i grupp. Denna behandling borde alla med stressrelaterade problem erbjudas!!!

Påsken har förflutit ganska ok, hade dock en tråkig diskussion med min mamma som gjorde mig enormt ledsen. Tårarna flödade i flera dagar. Vi har träffats och är vänner igen men jag känner att jag klarar väldigt lite just nu och hon mår väl inte heller jätte bra. Vi har hunnit fixa en hel del i trädgården så det är vårfint nu. Våren har kommit på allvar och det är så vackert med skirt gröna träd och vårblommor!

 

Kontakt

Spillran av mitt forna jag alicealice@live.se