GOD JUL!

23.12.2013 14:05

Vill önska alla bloggläsare en GOD JUL med mycket julfrid och glädje.

Vi ska försöka fira jul så gott det går, det ska nog gå ganska bra känns det som. Jag som brukar vara ute i god tid har i år fått fixa det sista idag, nu känner jag mig ganska nöjd.

Jag hoppas på en fin jul med många fina minnen.

I morse fick jag ett meddelande om att en nära väns mamma har gått bort, alltid sorgligt att en mamma försvinner, en mamma är alltid en mamma, även om det finns många olika slags mammor, men denna kvinna var en fin och omtänksam mamma som verkligen älskade sin dotter. Hon har gjort mycket fint för mig och jag har många varma minnen, från när hon sydde balklänningar till mig och min kompis, hur hon och hennes man skrev fina brev då jag var ute och reste en längre tid. Vila i frid May! Har varit och köpt en blomma som jag planterat fint, ska försöka få fatt i min vän och ge henne det. Enda barnet, inga nära släktingar kvar mer än de egna barnen som ska fira jul med sin pappa, det måste kännas dubbelt ensamt!

En stor julkram till min vän!

En annan stor julkram vill jag skicka till Lisa som mejlat lite med mig de sista dagarna, du är en kämpe, du kommer att komma ut på andra sidan, du kommer att känna glädje, styrka och tillförsikt igen. Var rädd om dig och barnen ( det vet jag att du är)!

Kontakt

Spillran av mitt forna jag alicealice@live.se