GOTT NYTT ÅR!!!

01.01.2014 11:21

Jag hoppas att detta året blir ett bra år för alla dem som har och har haft det svårt, på ett eller annat sätt. De som bara glider igenom livet utan problem önskar jag kan få smaka på smärta och frustration, ångest och kamp bara en liten liten stund. Jag hoppas att de som styr och bestämmer kan uppmärksamma en bortglömd grupp som anhöriga. Jag hoppas vi får vara friska och känna lycka och kärlek igen.

Nyåret tillbringade vi i lugnt sällskap med en av mina vänner och hennes dotter. Lugnt och stilla.

Mår ganska ok, lite trött just nu för det har varit mycket så vi ska åka ner och hälsa på min kära kusin i några dagar, det ska bli trevligt och hon brukar vara bra på att se till att jag upplever lite lyx och blir lite omhändertagen. Sen får vi se hur det går att bo så nära inpå varandra med bådas familjer, men det ska nog gå bra, jag ser fram emot att träffa dem och de är alltid så gulliga mot mina barn, det är värme!!!

När det blir vardag igen ska min mamma opereras, jag har lovat att vara med innan, så hon slipper sitta och vänta själv och att slippa vara ensam med den ångest jag vet hon känner, sen är det bara att hålla tummarna! Samtidigt kör arbetet igång i full fart, vet att det kommer att bli en intenssiv månad och jag ska också till läkaren för att diskutera hur min (ev) fortsatta sjukskrivning ska se ut. Försäkringskassan vill säkert också kalla till ett möte, har trotts allt varit sjukskriven i 8 månader, visst bara på deltid den största delen av tiden men ändå, de brukar kalla till möten titt som tätt, lite stressande men är helt säker på att jag klarar det med.

 Känner en inneboende styrka som jag hoppas ska kunna växa under året! Jag hoppas på ett fantastiskt 2014!!!

Kontakt

Spillran av mitt forna jag alicealice@live.se