Diskussionsforum

Hello

tuttar 13.11.2018
Your blog is so interesting, bookmarked !

Ångesten

Tissla 12.09.2017
Hej Alice!

nu har jag hittat hit! Jag läste lite till och berördes av att ditt barn har ångest. Jag har själv en ångestdiagnos- GAD.
Mina symptom påminner om det du beskriver.
I höstas gick jag en grupp-KBT-behandling mot GAD som var superbra. I just mitt fall så föll jag in i depression i samma veva så jag kunde inte tillgodogöra mig behandlingen fullt ut. Men den har ändå hjälpt mig mycket och de andra i gruppen har blivit drastiskt mycket bättre.

Kanske kan du kolla upp om det finns nått liknande där du bor, som ditt barn kan gå.

/Tess

Sv:Ångesten

Alice 13.09.2017
Grupper är jätte bra och vi har gått i en sådan grupp, väldigt bra!!! En klok kille som nu konstaterat att det är den konstanta oron i våra liv, det som hans pappa orsakar, med sjukdom, fortsatt drickande trotts behandling, svikna löften från pappan, att min mamma, barnens mormor gått bort för en tid sedan, som orsakar oron men att skolstressen triggar igång den till att inte vara hanterbar. Du vet ju hur det är att slåss för sina barn! Just nu är det hanterbart, kanske just av anledningen att det varit ganska lugnt en månad. I slutet av sommaren var han helt ångestfri, men du hade vi haft ledigt, inga krav från skolan, pappan var "inlåst" och han fick bara lov att vara. Önskar att man haft mer grupper och som sträckte sig över längre tid med utglesade träffar.

Tack för din respons! Sköt om dig!!!

Finns du?

Micke 13.09.2016
Kan bli könstigt detta då jag jämt postat ett inlägg men det känns lite kväs å posta en del grejer i en gästbok. Hur gammal är du och vad har kidsen för nån ålder ?

Jag fick se din sida bara så där och börje läse och kan konstatere att du skriver bra tjejen,höppes dock att grejsaker ordner opp sig teslut...

Sv:Finns du?

Alice 30.09.2016
Kul att du uppskattar det jag skriver! :)

Mitt mål är att sprida budskap som fortfarande är tabu och där kunskapen hos de som ska hjälpa inte finns! Välfärdens Sverige? Vi är inte så trygga som vi tror!

Jag kommer att fortsätta att skriva men det blir efter tid och ork.

Allt gott!/ Alice

Sv:Sv:Finns du?

Aggi 08.01.2017
Tack för en fin blogg jag känner igen mig i mycket och det är skönt att "ha sällskap". Jag är uppvuxen i en dysfunktionell familj och har fortsatt dra till mig dysfunktionella partners.

Du har väldigt rätt i att vi inte är så trygga som vi tror i välfärdssverige. Varken psykvård eller vanlig hälsovård är speciellt kunnig eller hjälpsam, jag har ofta hamnat mellan olika myndigheters stolar eller inte blivit trodd alls, trotts konkreta problem.

Sv:Sv:Sv:Finns du?

Alice 02.02.2017
Tack för fin respons!

Det är mycket tråkigt när man hamnar mellan stolarna och det borde inte få ske! hoppas ändå att du har ork att stå på dig! behandling med EMDR är ofta effektivt och det används mer och mer mot både PTSD (det är en vanligare diagnos än vad man tror) och sorg.

Hoppas att du får det stöd och den hjälp du behöver för att hitta nya vägar och slippa dra till dig dysfunktionella personer, eller är det dem som dras till dig?

Kram Alice

finns du?

Micke 13.09.2016
Finns du kvar här Alice?
Det var en jädra historia du har bakom dig,uffamejen. Hur går det nu?

Mvh Micke Arvika

Beklagar din förlust

Göteborg 23.12.2015
Jag vill beklaga din förlust av din kära mamma.
För två år sedan hjälpte du mig otroligt mycket och jag önskar så att du kunde få något tillbaka.
Som du skriver så upphör den akuta sorgen, men sorgen generellt får man lära sig att leva med.
Och ja, sorg medför en förlamande trötthet. Det är normalt och mattas av.
Skickar många kramar till dig. Innerliga kramar.
H.

Sv:Beklagar din förlust

Alice 23.12.2015
Tack!

Tänker ofta på er! Hur har ni det?

Den här tröttheten var jag som sagt inte förberedd på, men en utmattningströtthet + sorgtrötthet, hur kan det bli annat än trötttrött???

Hoppas ni får en fin jul! Kram

Objekt: 1 - 10 av 28
1 | 2 | 3 >>

Ny kommentar

Kontakt

Spillran av mitt forna jag alicealice@live.se